Gorilla Wear Ashton Pro Bokshandschoenen - Boxing Gloves - Boksen - Rood/Zwart -12 oz

104,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Gorilla Wear Ashton Pro Bokshandschoenen - Boxing Gloves - Boksen - Rood/Zwart -12 oz

De Gorilla Wear Ashton Pro Bokshandschoenen ondersteunen je tijdens je trainingen en wedstrijden op professioneel niveau. Dankzij de 5-laagse schuimvulling absorberen de Ashton Pro bokshandschoenen schokken als geen ander. Tegelijkertijd geven ze jou de mogelijkheid om je stoten met de grootste impact te laten landen.

Het premium leer rond de schuimvulling werkt als een sterk schild en vergroot de kracht van de stoot naar je tegenstander. De versterkte binnenkant met extra vulling beschermen je handpalmen en verkleinen de kans op risico en letsel.

De Ashton Pro handschoenen zijn voorzien van een extra lange klittenbandsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat de bokshandschoenen goed op hun plek blijven zitten en geven jou de perfecte pasvorm.

  • Hoogwaardige kwaliteit voor een langere levensduur en krachtiger vermogen
  • Verbeterde schokabsorptie en minder letsel dankzij de 5-laagse schuimvulling
  • Extra lange klittenbandsluiting voor een goede en veilige pasvorm
  • Versterkte handpalm met extra padding voor meer veiligheid
  • Vertrouwd door professionele vechters als Cody Garbrandt, Peter Aerts, Alexander Gustafsson, Felice Herrig en Erko Jun

Artikelnummer: 99907901
Kleur: Rood/Zwart
Samenstelling buitenkant: 80% Koeienleer, 12% Polyester Voering, 5% Nylon Klittenband, 3% PU
Samenstelling binnenkant: 80% Latex/EVA Foam Vulling, 20% EVA Foam Palmvulling

Over Gorilla Wear Gorilla Wear is wereldwijd een toonaangevende leverancier van sportkleding en vechtsportartikelen. Het legendarische merk is opgericht in de jaren '80 en ontwerpt al tientallen jaren hoogwaardige trainingskleding, gym accessoires en vechtsportartikelen 'For The Motivated'. Het doel is om mensen over de hele wereld te motiveren en de atleet in hen wakker te maken. Elke product van Gorilla Wear is ontworpen in nauwe samenwerking met professionele atleten van wereldklasse om jou te voorzien van de beste kwaliteit.

Maat:
12 oz
Materiaal:
Leer
Voorraad: