Gorilla Wear Manton MMA Handschoenen (Met Duim) - MMA Gloves - Zwart/Wit - M/L

44,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Gorilla Wear Manton MMA Handschoenen (Met Duim) - MMA Gloves - Zwart/Wit - M/L

Vergroot je controle, kracht en bescherming met de Gorilla Wear Manton MMA Handschoenen. Het innovatieve design vergroot de flexibiliteit van je vingers en biedt extra bescherming dankzij de padding bij de duim.

Deze Gorilla Wear Manton MMA handschoenen zijn geschikt voor grappling en mitt trainingen en geven je altijd de juiste bescherming. De wrist wrap biedt superieure ondersteuning rond je polsen, ook bij hoge impact. De handschoenen hebben een gebogen slagoppervlak die je kracht verhogen en het risico op letsel voorkomen.

De Gorilla Wear vechtsportartikelen zijn het resultaat van eeen sterke samenwerking met professionele MMA fighters, zoals Cody Garbrandt, Erko Jun en Alexander Gustafsson. Met een paar van deze Manton handschoenen kies je ervoor om te vechten met controle, kracht en optimale bescherming.

  • Geschikt voor grappling en mitt trainingen
  • Klittenbandsluitingen voor een goede pasvorm en optimale ondersteuning
  • Gebogen oppervlak voor extra kracht
  • Duurzame kwaliteit, training na training
  • Ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele MMA vechters

Artikelnummer: 99912509
Kleur: Zwart/Wit
Samenstelling buitenkant: 80% koeienleer, 12% Polyester Voering, 5% Nylon Klittenband, 3% PU
Samenstelling binnenkant: 80% Latex/EVA Foam vulling, 20% EVA Foam palmvulling

Over Gorilla Wear Gorilla Wear is wereldwijd een toonaangevende leverancier van sportkleding en vechtsportartikelen. Het legendarische merk is opgericht in de jaren '80 en ontwerpt al tientallen jaren hoogwaardige trainingskleding, gym accessoires en vechtsportartikelen 'For The Motivated'. Het doel is om mensen over de hele wereld te motiveren en de atleet in hen wakker te maken. Elke product van Gorilla Wear is ontworpen in nauwe samenwerking met professionele atleten van wereldklasse om jou te voorzien van de beste kwaliteit.

Maat:
L,  M
Materiaal:
Leer
Voorraad: